woensdag 22 september 2010

Ding 4 en 5 vervolg

Wat ik erg leuk vind zijn de collega's die m'n blog volgen, dat ga ik ook even doen! Dacht ik.! Zwaar zitten knoeien, het ging niet lukken en ├íls het al lukte was het zo'n anoniem plaatje met m'n mail adres. Dat was niet te bedoeling. En ik kreeg het er ook niet meer af!  Het was me wel gelukt om mezelf te volgen, met fotootje en al, maar ja dat hoeft nou ook weer niet.Het verwijderen is inmiddels gelukt,Het volgen nog niet,

"We zullen doorgaan"  -  Ramses Shaffy


Ding 4 en 5 RSS Feeds

Na de bijeenkomst gisterochtend,meteen 's avonds aan de slag met RSS feeds. Was nog even puzzelen, hoe ga ik dat doen? Moet nog wel leren om een beetje relaxt te werken, het zweet staat soms in m'n handen, zeg maar.Het ging eigenlijk prima, veel lezen, maar daar hou ik van dus dat treft! Na een onderbreking voor de ouderavond van Zoon 3 was de PC weer van mij en op enkele RSS feeds geabonneerd, niet te veel,anders zie ik door de bomen het bos niet meer.

Zoon 1 is student op de HvA Interactieve  Media, dus een koud kunstje om hem om hulp te vragen, maar wat gaf het een voldoening om het zelf te doen!! Helemaal blij!!
"Leer mij het zelf te doen"  
Maria Montessori

Kreeg compliment van Zoon 2:  Goed bezig Moeder!..........