woensdag 20 oktober 2010

Ding 13 Online Kantoortoepassingen.

Het verrassende van 23 dingen is dat wat op het eerste gezicht een beetje saai, en voor mij niet erg van toepassing lijkt, opeens een ontzettend leuk ding blijkt te zijn. Zo ook 'Online Kantoortoepassingen'. Nou is het niet zo dat ik het in m'n werk veel zal gebruiken, dat brengt m'n functie niet met zich mee maar ik heb meerdere malen gedacht; 'waarom wist ik dit niet'

Nou is dat niet zo raar, als ik in m'n omgeving informeer of iemand al eens van Google docs heeft gehoord is het antwoord steevast; Nee. Ongelooflijk, terwijl het zo handig is en zo leuk om mee te werken, dat heb ik ondervonden tijdens het maken van ons gezamenlijk 'project'.

Zo waren Raven en ik heel genoeglijk met elkaar aan het chatten tijdens het werken aan het document. Wel vreemd is het om te zien dat er 'zomaar' dingen veranderen terwijl je niets doet, in het begin een beetje alsof het spookt.

Zoon 2 er op geattendeerd voor het gezamenlijk maken van een schoolopdracht in plaats van oeverloos heen en weer mailen. Nou neemt hij niet zo snel iets van me aan maar hier moest hij me gelijk in geven. Ha!

Voor de klanten van de biliotheek is het vooral handig als ze een document uit willen printen, geen gepruts met USB stickjes, gewoon je document openen en printen maar.

"Door samenwerken met anderen leer je het meest over je zelf "
P.A.W. van den Berg