zondag 19 september 2010

Ding 1,2 en 3 Een Blog maken

Nou, van start dan maar!

Email adressen heb ik al jaren en ook ben ik lid van Hyves waar ik bitter weinig mee doe, Toch meer van de persoonlijke contacten denk ik.Het blog maken  op zich was  niet zo'n probleem, moet alleen niet te ingewikkeld willen met allerlei aanhangsels en leuke dingetjes erbij, dat komt later wel. Ik denk dat ik veel ga leren de komende tijd, ben niet zo'n wizzkid. Maar nu de jeugd om me heen opgroeit en er om me heen zoveel gebeurd wil ik aanhaken en er enigszins bij blijven. Of ik het ook voor m'n werk kan gebruiken valt te bezien, ben geen bibliothecaris maar we zullen zien. Ik krijg er in ieder geval steeds meer zin in!

5 opmerkingen:

 1. Het begin is er! Veel plezier met 23Dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hou altijd in gedachten dat web 2.0 de echte contacten niet vervangen. Je bereik wordt groter, je kunt op de hoogte blijven van wat anderen doen en je kunt snel even reageren en delen. Ik ken voorbeelden van mensen die, nadat de ander verder weg was gaan wonen, meer contact met elkaar hadden via Hyves, Facebook en andere web 2.0 diensten, dan toen ze nog naast elkaar woonden.
  Je gaat dat vast zelf ontdekken tijdens 23Dingen. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Jeunesse,
  Welkom en veel plezier met de 23dingen. Het ziet er al leuk uit!
  Stekelroosje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fantastische foto bij jouw profiel. Hopelijk ga je lekker ontspannen dit blog schrijven. Veel succes en ik blijf je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. La Jeunesse, mooie blognaam! Heel veel plezier de komende maanden tijdens deze ontdekkingstocht.

  BeantwoordenVerwijderen