woensdag 6 oktober 2010

Ding 8 online plaatjes bewerkenMet dit ding heb ik veel tijd doorgebracht, veel gezien en uitgeprobeerd, wat een mogelijkheden! Ik had er geen idee van. FD's Flickr toys heb ik vaak bezocht, Fotoaanpassen.nl vond ik ook leuk en Pixir n.a.v. het blog bericht van Joris. Heel gaaf allemaal. Alleen de laatste meer voor de gevorderde fotograaf,wat ik niet ben. Maar ik kan me voorstellen dat het een prachtig programma is. Ik ben meer van het oppimpen,  Het logo van de bibliotheek maakte ik met pimpjeprofiel... Een puzzeltje!! Kijk vooral even hieronder.Foto's van boekenkasten gevonden op. http://www.oddee.com   Moza├»ekje van gemaakt met Flickr toys.

                                                "Hoe meer kennis,hoe meer twijfel"   Goethe


En zeg nou zelf, wie wil er niet zo'n boekenkast!

6 opmerkingen:

 1. Geweldig! En wat een leuk idee die puzzel, tjee dat moet ik natuurlijk ook weer proberen.... haha. Zo blijven we aan de gang he?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet het er leuk uit!!!!!! Niet meer aan jezelf twijfelen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal te gek!! Wat een ontzettend leuke puzzel van ons logo, enig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig goed gelukt die puzzel. Al die mogelijkheden met foto's en filmpjes zijn tijdrovend, maar vooral inspirerend en zelfs een beetje verslavend. Enig om mee bezig te zijn en wat bereik je soms snel een mooi resultaat. Ik heb weer genoten van je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu nog een iPhone en je bent niet meer in te halen...! Al moet ik zeggen dat de techniek mij vanavond behoorlijk in de steek laat... Internet of mijn Mac laten het steeds afweten....
  Ik merk bij meerdere 23-dingers dat als ze de dingen in de persoonlijke sfeer betrekken de oefeningen meteen makkelijker gaan. Kinderen en vakantie zijn leuke onderwerpen om aan te pakken. De vervolgslag naar de werkvloer is dan ook eenvoudig te maken.

  Je quotes zijn zeer toepasselijk en origineel....

  JB

  BeantwoordenVerwijderen