dinsdag 26 oktober 2010

Twitter 2


Gevraagd werd om na een paar dagen  je ervaringen met twitter nog eens te melden. Meer dan af en toe een berichtje er op geslingerd heb ik niet gedaan  maar ik kreeg er wel reactie op, dat vond ik dan wel weer leuk.

Waar ik eerst meende dat je op alle tweets moest reageren kom ik daar nu op terug, ik zie twitter vooral als een digitaal uithangbordje, je kan er van alles op kwijt. Je kunt zo veel of zo weinig reageren als je wilt.

Is twitteren zinvol? Als je weet aan te haken bij twitteraars die je wat brengen zeker wel en als je iets weet te delen met anderen waar zij iets aan hebben ook. En vind ik het leuk om te weten waar degene die ik volg mee bezig zijn? Ja soms wel, moet ik bekennen. Door vrienden,bekenden, collega's te volgen kan je een andere kant van ze leren kennen en zij van jou, de vraag is of- en in hoeverre je dat wilt!

1 opmerking:

  1. LaJeunesse...

    Duidelijk en helder commentaar op een ding waar iedereen toch veel over heeft te zeggen... Als je voor- of tegenstanders zoekt bij de dingen moet je meestal bij Twitter zijn...

    Het Spoor Bijster

    BeantwoordenVerwijderen