dinsdag 2 november 2010

Ding 16 You Tube


LIBRARY  on Vimeo.
Het bovenstaande filmpje komt van Vimeo, een alternatief voor Youtube?

Een poosje geleden zag in op National Geografic een film over Orka's waar ik zeer van onder de indruk was. Na enig zoeken op Youtube heb ik het gevonden maar ik kon het niet rechtstreeks op m'n blog plaatsen. Na enig proberen heb ik toch voor elkaar gekregen dat je als je de link aanklikt bij de gadgets het filmpje toch kan zien.
Op tv was het nog mooier om te zien maar dit kan er ook wel mee door

Een prachtig staaltje van intelligentie,communicatie en samenwerking.

Had ik eerst een muziekclip bij de gadgets gezet van de Britse band Mumford & Sons
heb ik hem er toch maar weer afgehaald, ik vond het een beetje veel en rommelig worden allemaal. Het is geweldig om te zien hoe deze jongens muziek maken maar ja, je kunt nu eenmaal niet alles hebben
Nu heb ik via Mixpod een ipodje gedownload en 3 prachtige nummers van deze band er op gezet. Een heel leuk programmaatje waarbij je zelf de vormgeving,de kleur én eventuele knipperende sterretjes uitzoekt.

"Simpel is het moeilijkst". Johan Cruijff

4 opmerkingen:

 1. Haha, maar jouw blog mag er ook wezen hoor!
  Leuk die klok en het filmpje.
  Ik snap niet waarom mijn fotootje het niet doet.... morgen maar even kijken
  Gr, Raven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk die Rosie, waar heb je die nu weer gevonden? Je zegt wel iets van mij, maar jij bent ook een kei hoor. En nu maar hopen dat mijn fotootje het doet (heb een andere geplaatst.) Weet jij hier iets van?
  Fijn weekend. Raven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. YouTube en bijvoorbeeld www.liveleak.com (is wat heftiger) laten goed zien dat je niet meer afhankelijk bent van het traditionele aanbod maar dat je zelf goed kunt bijdragen en produceren. Er zijn genoeg landen in de wereld waar ze dit vanwege het heersende regiem liever niet in huis hebben. Maar ja, het filmpje gemaakt met een mobieltje zet je nu in luttele seconden op YouTube of Liveleak.

  Het Spoor Bijster

  ps.. spreken in het openbaar is best leuk hoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mixpod is nieuw voor mij. Dank je voor deze attendering.
  Ook zie ik jouw tweets langs komen: je bent weer actief. Wat de cursus spreken in het openbaar betreft, dat heb jij eigenlijk niet nodig. Als je gewoon uitlegt of vertelt wat je doet of gedaan hebt, komt het goed. Na afloop spreken we elkaar vast wel even. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen