maandag 26 september 2011

Uit m'n hart ....

Het begint een beetje te wennen, maar ik vind het nog steeds niet leuk. En vele collega's - zo niet alle - met mij. De eerste paar dagen na "het nieuws" hoefde iemand maar een opmerking te maken - Erreg hé ! - en je wist meteen waar het over ging. Dat het in HHW-C zo leuk werken is komt o.a. omdat we een mensen-mens als leidinggevende hebben. Problemen, suggesties, wensen, veranderingen worden meteen aangepakt.Dat het personeel veel voor elkaar overheeft, klussen overnemen, diensten vervangen, inspringen waar nodig, komt omdat je het goede voorbeeld krijgt. Er heerst een cultuur van aanpakken en wil je het anders....praat er over en er wordt gekeken wat er mogelijk is en wat er anders kán. Contact op de werkvloer is zó belangrijk.Als personeel voel je je dan erkend en gewaardeerd. Omdat je zelf serieus genomen wordt, neem je je werk ook serieus en haal je overal het beste uit. Ik schrijf dit niet om een wit voetje te halen, hoe we over elkaar denken is van het begin af aan duidelijk geweest. Waarom ik dit dan wél schrijf ? Gewoon, omdat ik dat even wilde zeggen. En nu gaat ze weg, natuurlijk begrijpen we haar beslissing en gunnen we haar dat ook.

Ooh Directie en MT van KW ( als jullie dit al lezen) ik hoop dat jullie net zo'n goeie beslissing nemen als destijds toen jullie een teamleider voor HHW-C en Oudorp moesten benoemen.

8 opmerkingen:

 1. Fijn dat dit eens een keertje 'hardop gezegd' wordt!! Je haalt me de woorden uit de mond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal waar! Je hebt het precies goed beschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En zo is het helemaal! Fijn dat je ons gevoel en de sfeer in Heerhugowaard zo goed hebt beschreven. Velen (zoniet iedereen) zullen deze mening delen. Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier in Alk C misten we haar al een tijdje...al hebben we aan M© toch echt ook een goeie tl!
  Ik had gedacht dat als ik ooit met pensioen mag (zou dat nog bestaan in 2038) zij mij, met rollator en al, uitgeleide zou doen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een bericht naar mijn hart . Ik weet zeker dat alle collega's in Hhwrd. deze mening delen. Een geweldig initiatief, Jeunesse. En ja, wat zullen we deze activerende, motiverende, rechtvaardige, menselijke, lieve leidinggevende gaan missen.
  Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super gezegd! Kan niet anders dan er mee eens zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank je wel voor deze mooie bijdrage..!
  Ik zal nooit vergeten dat ze gekscherend 'ik ben je moeder niet' tegen mij uitsprak...
  Maar ze is toch een mentor, aanjager, coach en iemand die je af toe weer strak op de rails zet. Veel geleerd van haar en ik pas dit dagelijks toe als leidinggevende in Mijdrecht.

  Jos

  BeantwoordenVerwijderen